Budinca de conopida la cuptor

Nu prea ai idei ce sa gatesti pentru pranz sau la cina? Incearca o budinca de conopida rapida, data la cuptor! Folosesti ingrediente putine si ieftine si iti iese o budinca sarata buna de te lingi pe degete! Poti servi budinca de conopida calda, insa e la fel de buna de servit si odata racita, […]

Paste Amatriciana – Reteta originala

Pastele Amatriciana se prepara, in functie de varianta de reteta pe care o stii, ba cu ceapa, ba cu usturoi, unii pun chiar si ardei in acest sos de paste faimos. Dupa reteta originala de Amatriciana insa, pastele se pregatesc cu doar cateva ingrediente simple, dar care dau o aroma deosebita.

Pilaf de orez cu legume – Reteta de pilaf taranesc

Nu e risotto-ul italienilor, dar pilaful de orez cu legume, cel traditional romanesc, are ceva aparte, care-l face cremos si numai bun de mancat chiar si ca atare! Il poti pregati cand e post si servi apoi alaturi de o salata de varza rapida, sau il poti prepara pentru a-l servi langa un preparat din […]

Cum pregatesti conopida pane

Pui conopida la murat si ai vrea sa prepari una si pentru mancat acum? Pregateste conopida pane dintr-o capatana de conopida si obtii 4 portii delicioase, numai bune de servit cu un sos de usturoi de casa.

Salata de pui cu telina

Usoara, racoritoare, satioasa si simpla de preparat! Cand nu stii ce sa mai servesti, dar ai catega radacinoase prin frigider, pregateste o salata de pui cu telina, un deliciu de salata de toamna sanatos.

Snitele de curcan

Iti plac snitelele, dar nu mai vrei sa mananci pui, ca stii cum sunt crescuti? Incearca mai bine cu carne de curcan. Snitelele de curcan se pregatesc rapid si sunt la fel de gustoase ca si cele de pui!

Vinete evantai, umplute cu mozzarella si rosii

Ai auzit pana acum de vinete evantai, umplute cu mozzarella, rosii si busuioc? Nu, nu te racoresc, dar sigur te satura! Sunt numai bune de facut vara si de mancat chiar si reci, daca iti raman de la o masa la alta.

Piept de pui in sos gorgonzola cu usturoi

Il preferi cremos si suculent, incat sa nu simti ca iti ramane in gat chiar? Incearca puiul in sos gorgonzola, un sus bogat cu branzeturi alese si aromat cu usturoi.

Vinete la gratar cu branza Feta si verdeturi

Daca te-ai saturat de clasica salata de vinete, incearca sa prepari vinetele fripte la gratar, servite cu branza feta si verdeturi, dupa o reteta mediteraneana simpla si rapida. Poti frige legumele atat la gratar in curte, la foc de lemne, cat si la un gratar pentru aragaz.

Ghiveci de legume la cuptor

Ce poate fi mai usor decat sa “arunci” niste legume intr-o tava si sa le dai la cuptor? E tot ce trebuie sa faci pentru a pregati cel mai bun ghiveci la cuptor pe care il poti prepara acasa. Ghiveciul facut dupa aceasta reteta e o mancare de vara pe care o poti savura in […]