Ciuperci umplute de post cu legume

Ciupercile sunt un aliment perfect de consumat in post, deoarece iti pot oferi acei nutrienti de care corpul tau are atata nevoie. Pregateste niste ciuperci umplute de post, cu legume bine combinate si aromate, care te vor face sa treci mai usor peste pofta de dulce.

Budinca de conopida la cuptor

Nu prea ai idei ce sa gatesti pentru pranz sau la cina? Incearca o budinca de conopida rapida, data la cuptor! Folosesti ingrediente putine si ieftine si iti iese o budinca sarata buna de te lingi pe degete! Poti servi budinca de conopida calda, insa e la fel de buna de servit si odata racita, […]

Iahnie de fasole tradiţionala – Reteta de post

Post, toamna, primavara, indiferent cand poftesti la o iahnie de fasole, o poti savura RAPID, in maxim 30 de minute. Cu reteta asta, nu mai stai sa fierbi fasolea in 3 ape, sa o lasi peste noapte, ci e suficient sa ai 2 conserve mari de fasole prefiarta. Crede-ma, iese la fel de buna, fara […]

Pilaf de orez cu legume – Reteta de pilaf taranesc

Nu e risotto-ul italienilor, dar pilaful de orez cu legume, cel traditional romanesc, are ceva aparte, care-l face cremos si numai bun de mancat chiar si ca atare! Il poti pregati cand e post si servi apoi alaturi de o salata de varza rapida, sau il poti prepara pentru a-l servi langa un preparat din […]

Cum pregatesti conopida pane

Pui conopida la murat si ai vrea sa prepari una si pentru mancat acum? Pregateste conopida pane dintr-o capatana de conopida si obtii 4 portii delicioase, numai bune de servit cu un sos de usturoi de casa.

Vinete evantai, umplute cu mozzarella si rosii

Ai auzit pana acum de vinete evantai, umplute cu mozzarella, rosii si busuioc? Nu, nu te racoresc, dar sigur te satura! Sunt numai bune de facut vara si de mancat chiar si reci, daca iti raman de la o masa la alta.

Trandafiri de dovlecei cu bacon si usturoi

Vrei sa servesti un aperitiv care sa surprinda placut pe toata lumea? Incearca niste trandafiri de dovlecei inediti, crocanti si pufosi, ce garantat vor atrage toate laudele!

Vinete la gratar cu branza Feta si verdeturi

Daca te-ai saturat de clasica salata de vinete, incearca sa prepari vinetele fripte la gratar, servite cu branza feta si verdeturi, dupa o reteta mediteraneana simpla si rapida. Poti frige legumele atat la gratar in curte, la foc de lemne, cat si la un gratar pentru aragaz.

Eclere aperitiv umplute cu avocado

Ai mai incercat vreodata eclere cu avocado? Sunt un aperitiv nu doar delicios, cat si sanatos si plin de antioxidanti!

Ghiveci de legume la cuptor

Ce poate fi mai usor decat sa “arunci” niste legume intr-o tava si sa le dai la cuptor? E tot ce trebuie sa faci pentru a pregati cel mai bun ghiveci la cuptor pe care il poti prepara acasa. Ghiveciul facut dupa aceasta reteta e o mancare de vara pe care o poti savura in […]

1 din 33123...1020...»