Ai pofta de o gustare mediteraneana? Pune in aplicare o reteta rapida si delicioasa, de ardei umpluti cu branza Feta. Nu te ingrijora, daca nu reusesti sa ii servesti pe toti  la o masa, gasesti mai jos si cum sa ii pui la marinat, ca ardeii umpluti cu Feta sa reziste mai mult timp!

Ingrediente

12-15 ardei kapia/ardei mini 150 g crema de branza 250 g branza Feta 2 linguri pasta de masline o lingurita oregano un praf piper

Ingrediente pentru fiert

2 lingurite oregano 2 lingurite busuioc sare boabe de piper
Mod de preparare:

1. Intr-o cratita incapatoare, pune 2-3 L de apa la fiert, impreuna cu condimentele si sarea.
2. In rastimp, curata ardeii de cotoare si de seminte (daca folosesti kapia, e nevoie doar de varful ardeiului, cca 5-6 cm de la varf).
3. Pune ardeii la oparit pentru 3 minute si lasa-i in apa clocotind la foc mare. Scoate ardeii si trece-i pe sub un jet rece de apa, pentru a le opri fierberea.
4. Freaca branza Feta cu crema de branza, pasta de masline, un praf de piper si cu oregano. Umple ardeii cu compozitia obtinuta si serveste-i sau pune-i la marinat.
5. Pentru a pune ardeii umpluti cu Feta la marinat, asaza-i intr-un borcan curat si acopera-i cu un amestec de ulei de masline si oregano. Da apoi borcanul la frigider pana la servire.