Rețeta de pască fără aluat a Iulianei Tudor. Se face rapid

Rețeta de pască fără aluat. Îndrăgita prezentatoare Iuliana Tudor vine în ajutorul gospodinelor care nu sunt prietene cu frământatul cu o rețetă de pască fără aluat, foarte ușor de făcut. Tot ce trebuie să faci este să amesteci ingredientele și o să obții pască foarte gustoasă și aromată. Vedeta TV pregătește această rețetă, în fiecare […]

Rețeta de cozonac a lui chef Cătălin Scărlătescu

Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciaţi bucătari-şefi din România, iar acesta a dezvăluit că de sărbători prepară cozonacul după o rețetă specială. Dacă respectați ingredientele vă va ieși un cozonac pufos și delicios, care își păstreaza gustul autentic românesc. Fie că este Paște sau Crăciun, acest cozonac n-ar trebui să […]

Pasca traditionala cu aluat, branza dulce si stafide

Te incumeti sa pregatesti o pasca traditionala cu aluat ca de cozonac, umpluta ochi cu branza dulce si stafide inmuiate in rom? N-ai sa gasesti reteta mai simplu de urmat ca asta!

Pui intreg gatit pe sticla

Nu stii ce sa mai gatesti? Pregateste un pui intreg pe sticla, cu care iti hranesti intreaga familie! Si nu doar ca bagi friptura la cuptor numaidecat, dar poti aseza si niste legume la baza, incat sa pregatesti garnitura si felul principal dintr-un foc!

Prajitura cu foi si crema de ciocolata

Indiferent de ii zici prajitura cu foi si crema de ciocolata sau Alba ca Zapada cu ciocolata, prajitura e aceeasi, iar reteta e garantata! Iese frageda si cremoasa, o combinatie ce va disparea rapid de pe platou!

Oua umplute cu ton

Parca nu e sarbatoare fara un platou mare cu oua umplute, care mai de care mai apetisante, nu-i asa? Incearca si reteta de oua umplute cu ton, un deliciu pentru iubitorii de peste, ce sigur va fi apreciata de invitati!

Pasca marmorata cu ciocolata

Pentru masa de Paste poti incerca o reteta diferita, de pasca marmorata cu ciocolata, mai ales daca iti place sa gasesti acest ingredient in toate deserturile.

Spanac cremos in sos alb

Un deliciu ce merge servit langa atat de multe preparate principale! Serveste o portie de spanac cremos, in sos alb, alaturi de o friptura de porc sau miel gatite la cuptor.

Vattayappam – Prajitura pufoasa de orez, traditional indiana

Nu numai noi avem retete traditionale pentru Paste! Iata o reteta indiana de prajitura pufoasa de orez pe care garantat o vei adora!

Drob frantuzesc din carne de vita si porc, in aluat foitaj

Nu numai noi, romanii, stim sa facem drob! Iata o reteta perfecta pentru Paste pe care o poti incerca anul acesta: drob frantuzesc, in aluat foitaj, din amestec de carne tocata de vita si porc. Garantat vei aprecia combinatia!      

1 din 22123...1020...»