Oua de ciocolata cu unt de arahide

Nu-ti trebuie nicio forma speciala pentru a prepara oua de ciocolata cu unt de arahide. Tot ce-ti trebuie e foarte putina indemanare si un apetit pe masura dulciurilor pregatite.

Eclere aperitiv – 3 retete

Cine spune ca eclerele pot fi doar dulci? Cu umplutura potrivita, ai 3 aperitive delicioase ce vor fi senzatia oricarei petreceri.

Drob de pui cu crusta de cascaval

Nu ai voie carne rosie, sau pur si simplu nu mananci miel? Poti prepara un drob de pui, asa cum il fac italienii, cu carne de pasare, sos marinara si o crusta rumena de cascaval deasupra.

Bors taranesc de miel

Nimic nu se potriveste mai bine pe masa de Paste traditionala decat un bors taranesc de miel cu gust autentic. Anul acesta incearca-l dupa reteta asta.

Tort cu morcovi si ananas cu glazura de branza

Cauti un desert usor de facut, dar cu un aspect impecabil? Incearca aceasta reteta de tort cu morcovi si ananas, ornat cu glazura de branza fina. 

Friptura de miel inabusita a la Jamie Oliver

Daca an de an gatesti friptura de miel dupa aceeasi reteta, a sosit momentul pentru o schimbare. Chiar daca ingrediente sunt neobisnuite, incearca o friptura de miel inabusita, servita cu sos delicios si ulei infuzat cu menta! Garantat nu te vei intoarce la reteta clasica.

Maioneza rapida de casa

Te-ai saturat sa amesteci la maioneza pana te doare mana? Daca ai un blender vertical, in maxim 5 minute ai o maioneza proaspata de casa. O maioneza mai rapida de atat poate fi doar cea gata cumparata.

Colac italian impletit

Prepara cel mai pufos si vesel colac impletit, dupa o reteta italiana. Respectand indicatiile si cantitatile vei obtine 2 colaci impletiti deliciosi, imbracati in decor de sarbatoare. Retineti: Traditional, printre impletiturile de aluat se asaza si oua fierte si vopsite, insa acestea au rol decorativ, nu e recomandata consumarea lor din pricina dublei preparari termice (sunt […]

Placinte Poale-n brau cu branza dulce si stafide

Cel mai vestit desert moldovenesc este de departe placinta poale-n brau, sau branzoaicele. In combinatia asta, placintele amintesc de pasca traditionala, cu aluat dospit. Le pregatesti similar cum pregatesti cozonacul, in ceea ce priveste aluatul, iar casa ti se umple de miros imbietor de sarbatoare.

Panettone de casa

Sigur ai gustat deliciosul cozonac italian pana acum. Ei bine, la fel ca si in cazul cozonacului romanesc, Panettone e mult mai gustos si mai sanatos daca il gatesti in casa. In plus, daca vrei sa il faci cadou, cei dragi vor fi placut surprinsi sa stie ca e facut chiar de tine. Panettone nu […]

2 din 21123...1020...»