Supa-crema de ardei copti – Reteta de post

Nu stii ce sa mai pregatesti de post? Mai ales daca ai niste ardei copti pusi la borcan, supa-crema din reteta asta se face numaidecat. Incearca o supa-crema de ardei copti, servita cu crutoane crocante si lapte de cocos, pentru o consistenta cu adevarat cremoasa!

Rulada cu nuca si cacao fara coacere

E rapida, e usoara si doar o dai la congelator, nici nu te apropii de cuptor! Iata cat de simplu e sa obtii o rulada cu nuca si cacao fara coacere, din ingrediente comune, pe care deja le ai probabil in camara! Va face senzatie la petreceri sau de sarbatori!

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Cu o tocanita de ciuperci servita cu mamaliguta iti iei vitaminele si mineralele din legume atat de necesare pentru sanatate! Unde mai pui ca reteta asta romaneasca iese delicioasa si vei vrea s-o repeti de pofta!

Dovleac la cuptor cu scortisoara

Nimic nu spune “toamna” precum un dovleac la cuptor, presarat cu scortisoara si rumenit bine, cat sa iti inunde casa de miros delicios. Il pregatesti in maxim 30 de minute cu totul dupa reteta asta, de cand dai dovleacul la cuptor si pana cand il scoti. Sa mai spun ca e numai buna de servit […]

Conopida in saramura

Vrei sa pregateti cea mai crocanta conopida in saramura pe care o poti pune la borcan acasa? Iata o reteta dupa care e garantat sa iti iasa o conopida murata aromata si ferma, numai buna de servit alaturi de o masa copioasa!

Salam de biscuiti – Reteta clasica

Cauti sa pregatesti un salam de biscuiti delicios? Iata o reteta bogata in ciocolata, cu ingrediente banale, pe care garantat o vei adora.  Truc util: Vrei un salam de biscuiti putin mai crocant? Adauga alunele, nucile sau migdalele tale preferate in compozitie si te bucuri si de o aroma aparte a desertului.

Compot de gutui la borcan pentru iarna

Gutuile nu sunt un fruct pe placul tuturor, mai ales daca sunt crude. In schimb, putini sunt cei care ar refuza un compot de gutui in mijlocul iernii, numai bun cand ai pofta de fructe, iar fructele sunt la fel de departe ca vara.

Paine pufoasa cu malai

Cand vrei sa mai scapi de painea congelata, plina de aditivi, pe care o poti cumpara din comert, pregateste o paine pufoasa cu malai, aurie si cu o crusta crocanta. Garantat te vei simti de parca ai fi in vacanta la bunici, pe vremea cand bunicile pregateau paine frecvent!

Iahnie de fasole tradiţionala – Reteta de post

Post, toamna, primavara, indiferent cand poftesti la o iahnie de fasole, o poti savura RAPID, in maxim 30 de minute. Cu reteta asta, nu mai stai sa fierbi fasolea in 3 ape, sa o lasi peste noapte, ci e suficient sa ai 2 conserve mari de fasole prefiarta. Crede-ma, iese la fel de buna, fara […]

Pilaf de orez cu legume – Reteta de pilaf taranesc

Nu e risotto-ul italienilor, dar pilaful de orez cu legume, cel traditional romanesc, are ceva aparte, care-l face cremos si numai bun de mancat chiar si ca atare! Il poti pregati cand e post si servi apoi alaturi de o salata de varza rapida, sau il poti prepara pentru a-l servi langa un preparat din […]

1 din 60123...1020...»