Paste in sos pesto cu usturoi

Cauti sa scapi de gatit ore in sir cu o masa ultra-rapida? Pastele sunt intotdeauna un raspuns potrivit! Incearca orice fel de paste preferi intr-un sos pesto delicios, cu aroma subtila de usturoi si branza cu gust puternic si cu mucegai albastru.

Lasagna cu legume la tigaie

Lasagna, dar in varianta mai sanatoasa? Cel mai usor iti iese la tigaie, cu foi pregatite de la 0, cu mana ta. Asamblezi lasagna la tigaie, o pui pe foc si ii pui capacul, iar dupa vreo jumatate de ora servesti cea mai sanatoasa lasagna!

Salam de biscuiti – Reteta clasica

Cauti sa pregatesti un salam de biscuiti delicios? Iata o reteta bogata in ciocolata, cu ingrediente banale, pe care garantat o vei adora.  Truc util: Vrei un salam de biscuiti putin mai crocant? Adauga alunele, nucile sau migdalele tale preferate in compozitie si te bucuri si de o aroma aparte a desertului.

Compot de gutui la borcan pentru iarna

Gutuile nu sunt un fruct pe placul tuturor, mai ales daca sunt crude. In schimb, putini sunt cei care ar refuza un compot de gutui in mijlocul iernii, numai bun cand ai pofta de fructe, iar fructele sunt la fel de departe ca vara.

Paste Amatriciana – Reteta originala

Pastele Amatriciana se prepara, in functie de varianta de reteta pe care o stii, ba cu ceapa, ba cu usturoi, unii pun chiar si ardei in acest sos de paste faimos. Dupa reteta originala de Amatriciana insa, pastele se pregatesc cu doar cateva ingrediente simple, dar care dau o aroma deosebita.

Iahnie de fasole tradiţionala – Reteta de post

Post, toamna, primavara, indiferent cand poftesti la o iahnie de fasole, o poti savura RAPID, in maxim 30 de minute. Cu reteta asta, nu mai stai sa fierbi fasolea in 3 ape, sa o lasi peste noapte, ci e suficient sa ai 2 conserve mari de fasole prefiarta. Crede-ma, iese la fel de buna, fara […]

Prajitura Mimoza cu ananas

O bunatate de prajitura dupa o reteta italiana, inspirata chiar din gingasa planta mimoza, prajitura Mimoza cu ananas se serveste traditional in Italia mai ales in preajma zilei de 8 martie. Nimic nu spune insa ca nu putem savura desertul delicios cu ananas in orice moment al anului!

Pilaf de orez cu legume – Reteta de pilaf taranesc

Nu e risotto-ul italienilor, dar pilaful de orez cu legume, cel traditional romanesc, are ceva aparte, care-l face cremos si numai bun de mancat chiar si ca atare! Il poti pregati cand e post si servi apoi alaturi de o salata de varza rapida, sau il poti prepara pentru a-l servi langa un preparat din […]

Cum pui sfecla rosie la murat – Sfecla in otet

Iubesti gustul sfeclei murate alaturi de preparatele de post, din iarna sau chiar langa o friptura suculenta? Pregateste-o inca din toamna. Iata cum pui sfecla rosie la murat in otet cu un minim de efort, pentru cele mai bune muraturi, gata de savurat iarna.  

Zacusca de fasole

Cu pregatirile de toamna in toi, te-ai gandit sa pui si niste zacusca de fasole la borcane? E delicioasa, iar dupa reteta asta ce nu presupune fasole boabe uscata, pe care trebuie sa stai sa o fierbi de la 0, scapi rapid si eficient!

1 din 131123...1020...»