Negresă cu mascarpone și ciocolată albă

Dacă sunteți fan negresă, trebuie neapărat să încercați această rețetă delicioasă  negresă cu mascarpone și ciocolată albă. E un deliciu. Se poate orna cu fructe, nuci  sau ciocolată topită.

TORT DE BISCUIȚI după rețeta lui Tily Niculae

Îndrăgita actriță Tily Niculae recunoaște că îi place foarte mult să gătească și încearcă mai multe rețete, mai ales că are un ajutor de nădejdie în bucătărie, pe fiica ei, Sofia. Vedeta le-a dezvăluit fanilor ei o rețetă de tort de biscuiți fără coacere. 

Prăjitura desertul casei după rețeta Iulianei Tudor

Iuliana Tudor a dezvăluit  rețeta desertul casei, moștenită de la bunica și preparată de mama sa de Sărbători, pe care a păstrat-o și ea cu sfințenie. Această prăjitură specială nu-i lipsește de pe masă vedetei TVR la nicio sărbătoare.        

Prajitură cu iaurt și mere

Prajitură cu iaurt  și mere  

 Tartă cu prune

 Tartă cu prune. Dacă ați luat prea multe prune și v-ați săturat de tradiționalele găluști cu prune, încercați această tartă cu prune. Se face rapid și este delicioasă.         

Prăjitură cu iaurt și prune

Prăjitură cu iaurt și prune este ușor de făcut și de-a dreptul delicioasă. După ce o veți încerca o dată, veți repeta rețeta.

Cheesecake cu prune

Iată un desert pregatit cu cele mai delicioase fructe ale toameni, un cheesecake cu prune. Pentru aceasta reteta este ideal sa ai prune proaspete, insa desertul iese delicios si cu fructe din compot, deci nu te sfii sa-l faci si in afara sezonului.  

Dulceață de gogonele

Dulceață de gogonele. În piețe au apărut deja gogonele, și deși pare incredibil, acesta se pot transforma și într-o dulceață extrem de gustoasă.

Tartă cu nectarine

Ce poate fi mai potrivit la final de vară decât o tartă cu nectarine, în stil franțuzesc? Arată spectaculos și are gust delicios.  

Chec cu ciocolata si fulgi de migdale

Acest chec cu ciocolata si fulgi de migdale este un deliciu. Se face ușor și rapid.  

1 din 160123...1020...»