Pentru aceasta reteta de pasca nu trebuie sa iti dedici mai mult de 15 minute, caci atat dureaza prepararea ei. Astfel, cat pasca fara aluat se coace, tu te poti ocupa de alte pregatiri specifice Sarbatorilor de Paste.

Ingrediente

750 g branza de vaci 5 oua 10 linguri zahar 3 linguri lapte praf 250 g smantana 2 linguri faina/amidon 200 g stafide 100 g unt vanilie coaja rasa a unei lamai
Mod de preparare:
  1. Topeste untul la microunde si bate ouale cu zaharul. Adauga branza de vaci, laptele praf si restul de ingrediente, inclusiv stafidele spalate.
  2. Toarna aluatul obtinut intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau cu unt si faina, ideala fiind o tava cu peretii detasabili.
  3. Da tava la cuptorul preincalzit pentru 40-50, sau pana cand pasca devine ferma in centru si nu se mai misca (de regula se si desprinde de peretii tavii cam in acelasi timp).
  4. Lasa pasca sa se raceasca complet, apoi da-o la rece inainte de servire.

Vezi si 

Cum decorezi ouale de Paste cu frunze

12 retete de Paste cu carne de miel