Parca nu e sarbatoare fara un platou mare cu oua umplute, care mai de care mai apetisante, nu-i asa? Incearca si reteta de oua umplute cu ton, un deliciu pentru iubitorii de peste, ce sigur va fi apreciata de invitati!

Ingrediente

8 oua fierte tare 3-4 linguri maioneza 1-2 linguri iaurt grecesc 1 lingurita mustar dijon 1/2 lingurita pudra de usturoi 1 lingurita Paprika 1/2 tija de telina 1 castravecior murat 200 g ton in suc propriu 1 lingura ceapa verde coaja de lamaie sare piper
Mod de preparare:

1. Fierbe ouale tare, cu sare din belsug, pentru circa 10 minute. Lasa-le apoi in apa rece si cojeste-le.

2. Taie ouale in jumatati si scoate galbenusul fiecaruia. Combina galbenusul scos cu maioneza si iaurtul, apoi adauga mustarul, pudra de usturoi si paprika.

3. Dupa ce ai omogenizat, incorporeaza si tonul maruntit, scurs cat mai bine de sos.

4. Adauga telina verde tocata marunt si ceapa verde, potriveste de sare si piper. Umple ouale cu aceasta compozitie obtinuta.

5. Serveste ouale umplute cu ton, presarate cu coaja de lamaie, pe un platou de aperitive, alaturi de alte preparate festive.