Pentru masa de Paste poti incerca o reteta diferita, de pasca marmorata cu ciocolata, mai ales daca iti place sa gasesti acest ingredient in toate deserturile.

Ingrediente

140 g unt 180 g faina 30 g cacao 1/2 lingurita praf de copt 1/2 lingurita sare 225 g ciocolata neagra 115 g crema de branza 290 g zahar 4 oua
Mod de preparare:
  1. Faina se amesteca bine cu praful de copt, cacaua si sarea. 115 g de unt si ciocolata se topesc la bain-marie si, odata topite, se scot si se pun peste 240 g zahar.
  2. Se amesteca, se adauga 3 oua amestecand mereu, apoi se pune faina.
  3. Pentru crema, se combina branza cu untul ramas (25 g), se adauga zaharul ramas, un ou si doua linguri de faina.
  4. Cele doua preparate se toarna alternative intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina. Se amesteca cu varful unei furculite si se coace 50 de minute. Se lasa 30 de minute in tava inainte de a o scoate.

S-ar putea sa-ti placa si: