Cheeseccake cu Nutella. Daca iti doresti un cheesecake cremos, dulce, cu aromă de Nutella, avem pentru tine reteta perfecta! Este extrem de simplu de facut, iar dovada sta faptul ca nici nu necesita coacere.

280 de grame de biscuiti digestivi 5 linguri de unt, la temperatura camerei 400 de grame Nutella, la temperatura camerei 100 de grame de alune de padure, prajite si tocate 450 de grame de crema de branza, la temperatura camerei 65 de grame de zahar pudra (cernut)
Mod de preparare:
  1. Zdrobește biscutii cu ajutorul unui robot de bucatarie, si pune-i intr-un bol. Adauga peste ei untul si o lingura de Nutella, si amesteca pana cand incepe sa se formeze o masa compacta. Adauga 3 linguri de alune de padure si continua sa amesteci.
  2. Asaza amestecul intr-o tava rotunda cu diametrul de aproximativ 23 cm si preseaza-l pentru a forma o baza, fie cu ajutorul mainilor, fie cu ajutorul unei linguri. Pune tava la frigider pentru 30 de minute.
  3. Bate crema de branza cu zaharul pudra pana la omogenizare, iar apoi adauga restul de Nutella si continua sa amesteci.
  4. Scoate tava din frigider si intinde amestecul de crema de branza si Nutella peste baza. Presara restul alunelor tocate pe deasupra si pune tava la frigider pentru cel putin 4 ore.