Nu prea ai idei ce sa gatesti pentru pranz sau la cina? Incearca o budinca de conopida rapida, data la cuptor! Folosesti ingrediente putine si ieftine si iti iese o budinca sarata buna de te lingi pe degete!

Poti servi budinca de conopida calda, insa e la fel de buna de servit si odata racita, ca pe o gustare sau aperitiv.

Ingrediente

o conopida (cca 800 g) 400 g iaurt 3 oua o legatura marar 150 g branza sarata un praf sare
Mod de preparare:

1. Spala, rupe buchetelele de conopida unele de celelalte si opareste-le pentru cateva secunde, apoi scoate-le cu o spumiera.
2. Asaza inflorescentele de conopida intr-o tava de cuptor, cu buchetelele in sus. Incearca sa nu lasi spatii mari intre bucatelele de legume.
3. Deasupra buchetelelor de conopida, toarna compozitia obtinuta din baterea oualor cu iaurtul, branza rasa, praful de sare si mararul tocat fin.
4. Da budinca de conopida la cuptor pentru circa 35-40 minute, la 180 de grade, sau pana ce budinca de conopida s-a rumenit bine.


din aceeasi categorie