O gustare usoara si economica, din 6 ingrediente pe care e posibil sa le ai deja in casa. Primavara e momentul ideal sa prepari o budinca de dovlecei cu branza delicioasa, dar o poti prepara si in afara sezonului dovleceilor.

Ingrediente

2 dovlecei 250 g branza telemea 3 oua piper o legatura marar un galbenus, pentru copt
Mod de preparare:
  1. Dovleceii se dau pe razatoare si se pun intr-o strecuratoare la scurs.
  2. Branza se trece si ea prin razatoare sau se faramiteaza cu furculita.
  3. Se pun laolalta dovleceii, branza, mararul tocat si ouale, se amesteca si apoi se potriveste gustul de piper.
  4. Se pune amestecul intr-un vas de cuptor, se niveleaza si se ung cu galbenus. Se lasa 30 de minute la cuptor. Se taie dupa ce s-a mai racorit.

S-ar putea sa-ti placa si:

Barcute de dovlecei cu pui si parmezan

Tarta cu vinete si dovlecei

Placinta cu dovlecei

din aceeasi categorie