Cum prepari ciresata de casa

Vrei sa pui niste cirese la pastrare? Daca vrei sa ai parte de varianta pentru adulti a fructului, prepara o ciresata de casa, din 3 ingrediente mari si late. O damigeana si tuica de casa buna si sanatoasa sunt esentiale pentru cea mai buna ciresata pe care o poti obtine!

Placinta cu urzici si branza sarata

Primavara e anotimpul leurdei, a lobodei si a steviei, insa nu trebuie sa uitam nici urzicile! Uite cat de versatila este o placinta cu urzici si branza sarata, pe care o poti face usor si o poti imparti cu cei dragi!

Chec pufos cu cirese

Venirea primaverii e momentul PERFECT pentru un chec pufos, plin cu cirese, de care sa te bucuri cat sunt ciresele pe piata! Il poti pregati si in restul anului, daca pui cirese la pastrare la congelator sau cu cirese din ciresata.

Pasca marmorata cu ciocolata

Pentru masa de Paste poti incerca o reteta diferita, de pasca marmorata cu ciocolata, mai ales daca iti place sa gasesti acest ingredient in toate deserturile.

Vattayappam – Prajitura pufoasa de orez, traditional indiana

Nu numai noi avem retete traditionale pentru Paste! Iata o reteta indiana de prajitura pufoasa de orez pe care garantat o vei adora!

Drob frantuzesc din carne de vita si porc, in aluat foitaj

Nu numai noi, romanii, stim sa facem drob! Iata o reteta perfecta pentru Paste pe care o poti incerca anul acesta: drob frantuzesc, in aluat foitaj, din amestec de carne tocata de vita si porc. Garantat vei aprecia combinatia!      

Pasca fara aluat

Pentru aceasta reteta de pasca nu trebuie sa iti dedici mai mult de 15 minute, caci atat dureaza prepararea ei. Astfel, cat pasca fara aluat se coace, tu te poti ocupa de alte pregatiri specifice Sarbatorilor de Paste.

Pui indian cu sos de unt si usturoi

Nu stii ce sa mai prepari la cina? Incearca un pui indian, in sos de rosii delicios, cu unt si usturoi! Iese atat de cremos, incat nu vei iubi puiul, cat vei adora sosul!

Mucenici moldovenesti, pufosi si de post

Traditional, mucenicii moldovenesti, sau sfintisorii, se prepara de post, pentru a ne putea incanta simturile cu deliciile romanesti, respectand in acelasi timp si zilele in care nu se mananca de dulce.

Cornulete fragede de post cu gem sau rahat

Ai pofta de cornulete fragede, dar e post? Ce bine ca exista si retete special gandite pentru aceasta situatie. Prepara cele mai fragede cornulete de post, cu rahat sau cu gem, pudrate cu zahar, ce ti se vor topi in gura!