Cartofi gratinați

Rețetă de cartofi gratinați. Orice masă poate să fie gustoasă chiar dacă nu are carne, iar acest cartofi sunt preferații mei.  

Chifle Kaiser

Adori mirosul de pâine caldă? Învață să faci acasă celebrele chifle Kaiser. Sunt minunate la o cină tradițională de familie sau la un picnic de vară sau doar cu un bol cu ​​supă de casă.    

Prajitură cu iaurt și mere

Prajitură cu iaurt  și mere  

Cheesecake cu prune

Iată un desert pregatit cu cele mai delicioase fructe ale toameni, un cheesecake cu prune. Pentru aceasta reteta este ideal sa ai prune proaspete, insa desertul iese delicios si cu fructe din compot, deci nu te sfii sa-l faci si in afara sezonului.  

Paste Alfredo cu pui si cârnați

Dacă și tu adori pastele, te vei îndrăgosti de această rețetă. O combinație de carne de pui și cânați amestecate cu paste cremoase, rezultatul e o minunăție și se face în mai puțin de 15 minute.

Salata de țelină

Asta este salata mea preferată. Îmi place să o pregătesc în zilele când am musafiri sau de sărbători. De fiecare dată este vedeta mesei.

Paste cu brânză topită și roșii cherry

Paste cu brânză topită și roșii cherry este cea mai rapidă rețetă de paste, iar gustul este fabulos.    

Tartă cu nectarine

Ce poate fi mai potrivit la final de vară decât o tartă cu nectarine, în stil franțuzesc? Arată spectaculos și are gust delicios.  

Chec cu ciocolata si fulgi de migdale

Acest chec cu ciocolata si fulgi de migdale este un deliciu. Se face ușor și rapid.  

Prăjitură cu brânză și caise

Prăjitură cu brânză și caise. Eu vă spun este atât de pufoasă și de gustoasă, încât fiecare îmbucătură vi se topește în gură.