Acest chec cu ciocolata si fulgi de migdale este un deliciu. Se face ușor și rapid.

 

250 g miere 225 g unt 100 g zahăr brun 3 ouă 300 g făină 50 g ciocolată de menaj 100 g fulgi de migdale
Mod de preparare:
  • Într-un vas, se pune untul tăiat bucăţi, zahărul şi mierea. Se pune vasul la foc mic, amestecând continuu până ce totul este lichid. Apoi, se măreşte focul şi se fierbe un minut. Se lasă să se răcească 20 de minute.
  • Se adaugă ouăle, unul câte unul, în fiertura cu miere, amestecând cu o lingură de lemn.
  • Se cerne făina separat şi apoi se adaugă treptat în compoziţia cu miere şi ouă, amestecând energic. Se adaugă ciocolata tăiată bucățele mici și fulgii de migdale.
  • Tava se tapetează cu hârtie de copt, se toarnă aluatul şi se coace 50 de minute. Se lasă să se răcească, înainte servire