Dacă și tu adori pastele, te vei îndrăgosti de această rețetă. O combinație de carne de pui și cânați amestecate cu paste cremoase, rezultatul e o minunăție și se face în mai puțin de 15 minute.

3 linguri de ulei de măsline 3 căței de usturoi 124 g de cârnați rumeniți 2 bucăți de piept de pui 1 lingură de ameste de condimente cajun 480 ml de smântână pentru gătit 400 g de paste penne 110 g de parmezan 10 g pătrunjel tocat (opțional)
Mod de preparare:
  1. Se pune uleiul în cratiță și se lasă un pic la rumenit cei trei căței de usturoi tocați.
  2. Adăugați cârnații, amestecați, adăugați și pieptul de pui și amestecul de condimente cajun (rețeta aici).
  3. Amestecați un pic și apoi adăugați și smântâna. Amestecați din nou și lăsați pe foc până ce începe să fiarbă, apoi adăugați pastele fierte.
  4. Se amestecă bine și se adaugă și parmezanul și pătrunjelul tocat (pentru mai multă savoare). Se amestecă și se mai lasă pe foc până se topește parmezanul și gata.