Rulouri de vita cu ardei

O masa rapida si gustoasa ce combina carnea cu legumele, in rulouri de vita cu ardei delicioase.

Ghiveci frantuzesc (ratatouille)

Cu putine calorii, dar cu multi nutrienti, ghiveciul frantuzesc este o reteta ideala pentru zilele de post sau pentru cei care au exclus produsele de origine animala din alimentatie. Reteta economica, ce costa doar 2.75 lei/portie sa o prepari.

Supa rece de dovlecei

O supa racoritoare, nutritiva si usoara care cu certitudine este ideala intr-o zi de vara torida. Reteta de supa rece de dovlecei este economica, astfel incat pentru prepararea unei portii sunt necesari doar 1.5 lei.

Varza cu ciuperci

O reteta usoara si consistenta in acelasi timp, compusa dintr-un amestec variat de legume. Varza cu ciuperci se poate servi cu mamaliga, este economica, iar pentru prepararea unei portii sunt necesari doar 2.75 lei.

Dovlecei gratinati

O idee buna pentru o cina sanatoasa sau o gustare consistenta, reteta de dovlecei gratinati este economica, pentru prepararea unei portii fiind necesari 4.75 lei.

Peste cu ardei si rosii

O combinatie foarte sanatoasa de peste cu ardei si rosii, iar gustul este unul pe masura. Reteta este una rapida, astfel ca in 40 de minute poti sa o si servesti.

Pui Tetrazzini

Dacă îți place combinația de pui și paste, o să adori această rețetă. De unde mai pui că e super rapidă și ușoară. Perfectă pentru finalul unei zile lucrătoare, în care nu ai putere să stai prea mult în fața aragazului. Rețeta aparține talentatei și simpaticei Giada De Laurentiis. Preîncălzește cuptorul la treaptă mare. Unge o […]

Frigarui de porc

Perfecte pentru un gratar in aer liber, cu aroma inconfundabila a gratarului, frigaruile de porc sunt un mod sanatos de a asocia legumele si carnea macra.

Jambalaya

Jambalaya, un fel de mancare originar din Louisiana si care pare a fi un derivat al retetei spaniole de paella, este o combinatie delicioasa de legume, carne si orez.

Piept de pui umplut cu branza

O reteta rapida si usoara ce se poate transforma in felul principal al unei cine sau al unui pranz. Pieptul de pui umplut cu branza se face in doar 25 de minute.