Cu putine calorii, dar cu multi nutrienti, ghiveciul frantuzesc este o reteta ideala pentru zilele de post sau pentru cei care au exclus produsele de origine animala din alimentatie. Reteta economica, ce costa doar 2.75 lei/portie sa o prepari.

Ingrediente

2 vinete 4 dovlecei 5-6 rosii bine coapte 2 cepe un ardei gras rosu un morcov 2 caței de usturoi 2 linguri ulei o legatura marar sare piper
Mod de preparare:
  1. Vinetele se curata de coaja, se taie cuburi, se presara cu sare si se lasa asa pentru 10 minute.
  2. Ceapa se taie marunt, iar celelalte legume se taie cuburi.
  3. Se pun toate intr-un vas de cuptor, se adauga usturoiul si vinetele, se presara cu sare si piper.
  4. Se toarna uleiul, se amesteca si se lasa vasul la cuptor pentru 40 de minute. Se serveste cu marar proaspat.
din aceeasi categorie