O reteta rapida si usoara ce se poate transforma in felul principal al unei cine sau al unui pranz. Pieptul de pui umplut cu branza se face in doar 25 de minute.

Ingrediente

un piept de pui 200 g branza feta 6 frunzulite menta 50 g unt 100 ml ulei 100 ml vin alb sec sare piper
Mod de preparare:
  1. Carnea se taie in doua pe locul unde a fost osul pieptului si se obtin astfel doua bucati care, fiecare, se taie in doua pentru a obtine un fel de portofel de carne.
  2. Branza se faramiteaza cu furculita, se amesteca apoi cu o lingurita de ulei si se adauga menta tocata.
  3. Se umplu portofelele de carne, cu crema de branza obtinuta, se leaga bine cu ata alimentara, si apoi se rumenesc pe ambele parti in unt topit.
  4. Se transfera intr-o tava de cuptor, se adauga restul uleiului, vinul, se presara sare si piper si se lasa la cuptor pentru 15 minute.