Iti place faimosul desert italian Tiramisu, atat de mult incat l-ai manca sub orice forma? Incearca si trufele Tiramisu, un deliciu de desert pe care il pregatesti in cel mult 30 de minute.

Ingrediente

o cutie mascarpone (250 g) 150 g piscoturi 1 lingura cafea instant + 2 linguri apa fiarta 2-3 linguri zahar pudra esenta vanilie cacao Nutella (optional)
Mod de preparare:

1. Combina cafeaua cu apa fiarta si da-o deoparte. Marunteste fin piscoturile pentru trufele Tiramis, intr-un robot de bucatarie sau cu un sucitor, intr-o punga alimentara.
2. Combina mascarpone cu zaharul pudra, adauga cafeaua si esenta de vanilie. Incorporeaza piscoturile in crema obtinuta si omogenizeaza compozitia.
3. Da crema la congelator pentru 10 de minute. Ia cate o lingura de compozitie in palmele umezite si rotunjeste trufele.
4. Adauga crema de ciocolata de tip Nutella in centru si rotunjeste din nou trufele.
5. Tavaleste trufele Tiramisu prin pudra de cacao si da-le la frigider pentru cel putin o ora inainte de servire.