Mix de legume

Alaturi de o friptura suculenta sau intr-un sandvis, incearca un mix de legume murate, numai bune de pus la borcane. Urmand aceasta reteta, vei obtine 5-6 borcane de 580 ml de mix de legume.

Zacusca cu rosii si dovlecei

O reteta de zacusca cu rosii si dovlecei numai buna de pus la borcan cand vine toamna. Urmand aceasta reteta, vei obtine 5 borcane de 370 g de zacusca cu rosii si dovlecei.

Zacusca cu vinete

Cand pregatesti legumele pentru camara, nu uita sa faci si o delicioasa zacusca cu vinete. E binevenita in orice zi de post sau cand ai pofta de o gustare plina de legume. Urmand aceasta reteta, vei obtine 10-12 borcane de 320 g de zacusca cu vinete.

Sos picant de rosii si ardei

Daca te pregatesti sa pui legume la borcan pentru iarna si iti plac ardeii iuti, nu rata aceasta reteta de sos picant de rosii si ardei. Este un deliciu si este cu mult superior sosurilor pe care le gasesti in comert. Urmand aceasta reteta, vei obtine 6-8 borcane de 320 g de sos picant de […]

Pipote cu sos de morcovi

Timpul de preparare al acestei retete e de doar 10 minute, astfel ca tu te poti ocupa de alte lucruri cat timp mancarea de pipote cu sos de morcovi este pe foc. Practic, se face singura si este si economica. Pentru a obtine o portie cheltuiesti doar 2.4 lei.

Orez cu legume

Rapid, de post si economic, potrivit ca si garnitura sau de sine statator: toate calitatile acestui simplu orez cu legume.

Piept de curcan cu vinete

Un pranz sau o cina usor de facut pentru incepatori. Vezi reteta de piept de curcan cu vinete explicata pas cu pas, mai jos.

Spaghete cu ton

In numai 25 de minute ai o cina sanatoasa cu ingrediente putine cu ajutorul acestei retete de spaghete cu ton.

Zacusca de ardei iuti (piscareala)

Daca iti place mancarea picanta, in mod cert aceasta zacusca de ardei iuti va fi pe placul tau. Reteta a fost trimisa de Valerian Radescu, din Baia de Fier.

Gyeranjjim

Gyeranjjim, sau oua facute la abur, este un preparat specific bucatariei coreene ce se poate servi atat ca si garnitura, alaturi de preparate din carne, cat si de sine statator, caci are o consistenta foarte cremoasa si un gust bogat.