Timpul de preparare al acestei retete e de doar 10 minute, astfel ca tu te poti ocupa de alte lucruri cat timp mancarea de pipote cu sos de morcovi este pe foc. Practic, se face singura si este si economica. Pentru a obtine o portie cheltuiesti doar 2.4 lei.

Ingrediente

500 g pipote de pui 2 cepe 4-5 morcovi o legatura patrunjel o lingura faina o lingura ulei sare piper
Mod de preparare:
  1. Pipotele se spala, se verifica sa fie foarte bine curatate si se taie pe jumatate.
  2. In ulei se pune ceapa taiata marunt la calit, se adauga pipotele si se lasa sa se caleasca impreuna aproximativ 10 minute.
  3. Se pune faina, se amesteca rapid, se toarna apa sa acopere complet pipotele si se lasa la fiert acoperit cu capac pentru 30 de minute.
  4. Se adauga morcovii taiati rondele, se potriveste de sare si piper si se mai lasa pe foc 30 de minute, cu capac. La final, se aduce la masa cu patrunjel, dupa gust.