Un fel de mâncare extrem de îndrăgit, o rețetă foarte simplă. Cu toate acestea, mulți evită să o facă în propria bucătărie de teamă să nu le iasă ca la restaurant. Haideți să o facem împreună!

Pregătiți 2 boluri și 2 farfurii plate. Tăiați cașcavalul în felii de grosimea unui deget. Bateți bine ouăle cu sare și piper în primul bol. În al doilea puneți puțină apă. În prima farfurie presărați făina, în a doua pesmetul.

Apoi bifați pașii următori pentru fiecare baton de cașcaval în parte: umeziți cașcavalul, dați prin făină, pesmet, apoi prin ou. Apoi din nou prin făină și pesmet. Prăăjiți în ulei încins, până se rumenește pe ambele părți.

Le scoateți pe o farfurie pe care ați pus inițial un șervețel de hârtie, pentru a absorbi surplusul de ulei.

 

Foto: cașcaval pane / 123rf.com