Pârjoale de cartofi umplute cu ciuperci

Cei din Polonia, Belarus, Lituania și Ucraina le spun “zrazy”. Vorbitorii de limba engleză le spun “cutlets”. Noi le spunem, simplu, pârjoale. Rețeta de mai jos a reușit să cucerească milioane de oameni la numai o zi de la publicare. Succesul ei fulminant se datorează, cu siguranță, simplității ei și gustului final absolut extraordinar. Faceți-o […]

Crochete de conopidă

Un aperitiv sărac în calorii, carbohidrați și grăsimi. Extrem de aspectuos, rapid și cu un gust aparte, pe care îl vor adora și cei care nu sunt fani conopidă. Preîncălzește cuptorul. Spală conopida, desparte-o în buchețele mici și mărunțește-o cu ajutorul unui procesor de mâncare/robot de bucătărie, înă când capătă textura orezului. Pune-o într-un vas […]

Mozzarella de casă

Pentru că la noi este destul de scumpă, am decis să învățăm să facem mozzarella de casă. E simplu și îți ia numai 30 de minute să o faci! Pentru început, ai nevoie de următoarele: o oală de dimensiuni mari un termometru pentru lichide (nu obligatoriu) un cuțit lung și lat spumieră un bol pentru cuptorul cu […]

Floare de cartof copt

O variantă de cină rapidă, ieftină și incredibil de gustoasă! Ca să nu mai vorbim de aspectul mai mult decât apetisant… Să facem împreună o floare de cartof copt cu bacon și brânză Cheddar. Preîncălzește cuptorul la treaptă mare. Spală bine cartofii. Apoi începe să îi crestezi. Pune cartoful la orizontală și taie-i un căpăcel. […]

Vinete evantai

Să lăsăm un pic clasica salată de vinete la o parte și să facem o rețetă la fel de ușoară, rapidă și gustoasă cu aceste minunate legume. Extrem de aspectuoasă dar făcută numai din ingrediente simple și sănătoase. Preîncălzește cuptorul la 180 grade Celsius. Spală și usucă vânăta cu un prosop de hârtie. Taie vânăta […]

Rulouri din aluat cu șuncă și cașcaval

Dacă ai nevoie de un aperitiv gustos și arătos, dar vrei să-l faci foarte repede și fără efort, aceste rulouri din aluat cu șuncă și cașcaval sunt o idee foarte bună. 1. Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade. 2. Se unge un vas de yena cu puțin ulei. 3. Se întinde aluatul de pizza […]

Cașcaval pane

Un fel de mâncare extrem de îndrăgit, o rețetă foarte simplă. Cu toate acestea, mulți evită să o facă în propria bucătărie de teamă să nu le iasă ca la restaurant. Haideți să o facem împreună! Pregătiți 2 boluri și 2 farfurii plate. Tăiați cașcavalul în felii de grosimea unui deget. Bateți bine ouăle cu sare […]

Nuggets de pui

O rețetă ușoară, ieftină, rapidă, care va fi garantat pe gustul întregii familii. Iată cât de puține ingrediente îți trebuie ca să faci niște nuggets de pui infinit mai bune decât cele de la fast food sau semipreparate. Tăiați pieptul de pui în bucățele pătrățoase sau rotunde. Presărați sare și piper peste ele. Bateți oul într-un bol […]

Mini quiche în crustă de pâine

Rețetă simplă și sățioasă, a cărei pregătire îți fură numai 5 minute. Perfectă pentru un mic dejun dintr-o zi de lucru sau pentru o vizită neanunțată: mini quiche în crustă crocantă de pâine. Preîncălziți cuptorul la 180 grade Celsius. Într-o tigaie căliți ceapa cu șunca/bacon-ul pentru 3-4 minute. Dați tigaia deoparte. Puneți feliile de pâine pe un […]

Pâine la cuptor cu brânză Brie

Pe cât de simplă și rapidă e rețeta asta, pe atât de sățioasă și delicioasă este. Învățați să preparați un aperitiv rapid, care vă scoate din încurcătură chiar și când vă treziți, deodată, cu musafiri nepoftiți la ușă! Preîncălziți cuptorul la treapta cea mai mare. Amestecați condimentele  cu zahărul într-un bol mediu. Luați pâinea (de […]