Gogosi berlineze pufoase umplute cu gem

Gogosile berlineze, spre deosebire de cele obisnuite, ies extrem de pufoase si aromate! Gogosile nemtesti, sau Krapfen sunt traditional umplute cu gem de capsuni sau caise.

Gogosi cu crema de vanilie

Pofta de un desert usor si pufos, cum ai fi crezut ca numai de la gogoserii poti manca? Uite cat de simplu este sa pregatesti niste gogosi cu crema de vanilie in casa. Din cantitatile de ingrediente pe care le vei gasi scrise mai jos, poti pregati 12 gogosi umplute cu crema de vanilie!

Gogosi rasucite, dupa o reteta coreeana

Credeai ca doar romanii stiu sa faca gogosi rasucite pufoase si delicioase? Ba bine ca nu! Uite cat de bine ies dupa reteta asta, adaptata dupa una coreeana, pe care o vei iubi imediat ce le vei pregati. Urmand aceasta reteta vei obtine 16 gogosi rasucite.

Zeppole – Gogosi italiene din aluat de pizza

Cele mai simple gogosi italiene se fac cu ingrediente pe care aproape sigur deja le ai. Daca ai ingredientele pentru un aluat de pizza, ai ingredientele si pentru zeppole. E drept, nu sunt varianta traditionala, care seamana mai degraba cu aluatul pentru cojile de eclere, insa si aceasta reteta este extrem de populara, mai ales […]

Chiacchiere – minciunele italiene

Chiacchiere, sau minciunelele italiene, sunt gogosi traditionale, aurii, pufoase si crocante in acelasi timp, pentru care nu trebuie sa astepti sa dospeasca! Se fac din ingrediente pe care le ai la indemana si le prepari in maxim 30 de minute!

Gogosi cu vanilie si glazura de ciocolata

Gogosile cu vanilie si glazura de ciocolata in varianta de casa sunt similare cu cele pe care le gasesti in comert, insa e mult mai ieftin sa le faci tu si stii sigur ce mananci.

Minciunele pufoase

Ca le stii dupa denumirea de minciunele, scovergi sau pur si simplu gogosi, preparatul e acelasi: gogosi pufoase intoarse, ce aduc a fundite, pe care sigur le mancai cu drag in copilarie, dupa reteta bunicii. Se prepara relativ usor, daca nu te grabesti si ai rabdare sa le lasi la dospit incat sa-ti iasa cu […]

Gogosi de dovlecei

Nu stai dupa ele sa dospeasca si nu ai nimic de framantat. Uite cum faci cele mai rapide si usoare gogosi de dovlecei!  

Gogosi la cuptor

Nu ai voie prajeli, dar placerea ta vinovata sunt gogosile? Pregateste-le la cuptor dupa reteta asta simpla! La origine, aceste mini-gogosele provin din New Orleans, dintr-un local numit Cafe Du Monde, ce le serveste sub denumirea de beignets, alaturi de o cafea neagra.

Gogosi de post fara dospire

Pofta de gogosi? Le poti prepara de post sau de dulce, fara dospire, fara framantare, in maxim 30 de minute! Si nu, nu trebuie sa-ti faci griji, ies tare pufoase!