Salata de struguri cu nuca si crema de branza

O salata racoritoare de toamna, perfecta de incropit cand esti pe fuga si vrei o gustare rapida, bogata in grasimi sanatoase. In 10 minute obtii o salata de struguri cu crema de branza, servita cu nuca tocata delicioasa!

Supa-crema de ardei copti – Reteta de post

Nu stii ce sa mai pregatesti de post? Mai ales daca ai niste ardei copti pusi la borcan, supa-crema din reteta asta se face numaidecat. Incearca o supa-crema de ardei copti, servita cu crutoane crocante si lapte de cocos, pentru o consistenta cu adevarat cremoasa!

Rulada cu nuca si cacao fara coacere

E rapida, e usoara si doar o dai la congelator, nici nu te apropii de cuptor! Iata cat de simplu e sa obtii o rulada cu nuca si cacao fara coacere, din ingrediente comune, pe care deja le ai probabil in camara! Va face senzatie la petreceri sau de sarbatori!

Clafoutis cu prune

Pofta de faimosul desert frantuzesc clafoutis? Traditional, el se pregateste la inceputul verii, cu cirese bine coapte, dar ferme. Daca totusi e toamna si vrei un desert aromat si racoritor, da-i o sansa acestui clafoutis cu prune! Garantat iti va fi pe plac.

Gutui la cuptor umplute cu nuci si mere

Ca atare, nu sunt cele mai iubite fructe. Insa daca pregatesti niste gutui la cuptor, pe care sa le umpli cu mere si nuci, garantat vei aprecia altfel aroma si gustul fructelor de toamna tarzie!

Dovleac la cuptor cu scortisoara

Nimic nu spune “toamna” precum un dovleac la cuptor, presarat cu scortisoara si rumenit bine, cat sa iti inunde casa de miros delicios. Il pregatesti in maxim 30 de minute cu totul dupa reteta asta, de cand dai dovleacul la cuptor si pana cand il scoti. Sa mai spun ca e numai buna de servit […]

Morcovi la cuptor cu sos de unt si usturoi

Te-ai fi gandit ca ai putea manca o gustare ATAT de simpla dintr-o leguma atat de banala? Iata cum pregatesti cei mai gustosi morcovi la cuptor, cu un sos aromat de unt cu usturoi.

Paste in sos pesto cu usturoi

Cauti sa scapi de gatit ore in sir cu o masa ultra-rapida? Pastele sunt intotdeauna un raspuns potrivit! Incearca orice fel de paste preferi intr-un sos pesto delicios, cu aroma subtila de usturoi si branza cu gust puternic si cu mucegai albastru.

Paste Amatriciana – Reteta originala

Pastele Amatriciana se prepara, in functie de varianta de reteta pe care o stii, ba cu ceapa, ba cu usturoi, unii pun chiar si ardei in acest sos de paste faimos. Dupa reteta originala de Amatriciana insa, pastele se pregatesc cu doar cateva ingrediente simple, dar care dau o aroma deosebita.

Iahnie de fasole tradiţionala – Reteta de post

Post, toamna, primavara, indiferent cand poftesti la o iahnie de fasole, o poti savura RAPID, in maxim 30 de minute. Cu reteta asta, nu mai stai sa fierbi fasolea in 3 ape, sa o lasi peste noapte, ci e suficient sa ai 2 conserve mari de fasole prefiarta. Crede-ma, iese la fel de buna, fara […]

1 din 90123...1020...»