Gustare rapida de primavara care sa fie si sanatoasa? Incearca sa prepari niste quesadilla umplute cu spanac si ciuperci, dupa o reteta pe care garantat o vei repeta periodic. Preparatul merge de minune in zilele in care nu ai multa inspiratie, dar nici prea mult timp la dispozitie!

Ingrediente

150 g ciuperci 2 legaturi spanac (cca 250 g) 100 g branza feta 5-6 rosii uscate 200 g mozzarella 8 foi de tortilla 2 linguri ulei sare piper oregano
Mod de preparare:

1. Toaca ciupercile felii si frige-le in cele 2 linguri de ulei pentru 2-3 minute, pana ce se schimba la culoare.
2. Scoate ciupercile, adauga 2-3 linguri de apa si adauga spanacul curatat, apoi pune capacul tigaii.
3. Lasa spanacul 2-3 minute la oparit, pana ce ii scade volumul foarte mult, adu ciupercile inapoi in tigaie si potriveste de sare si piper.
4. Asaza foaia de tortilla in tigaie cu putin ulei, apoi adauga o patrime din fiecare ingredient pe foaie: branza mozzarella rasa, ciuperci, spanac, cateva bucatele de branza feta si rosii uscate, iar deasupra presara iar mozzarella.
5. Peste toate ingredientele asaza o alta foaie de tortilla si intoarce quesadilla, pentru a se rumeni pe ambele parti.
6. Scoate quesadilla cu spanac si ciuperci, apoi continua prepararea celorlalte 3 portii. Serveste quesadilla imediat alaturi de un sos pregatit in casa.

S-ar putea sa-ti placa si:



din aceeasi categorie