Pui cu sos pesto la cuptor
 60 minute
4 portii
Usor
Cina asta e gata de bagat la cuptor in maxim 10 minute, iar intr-o ora e gata! Pregateste un piept de pui la cuptor cu gust fresh de busuioc, acoperit de mozzarella delicioasa.
Ingrediente
                                 2 bucati piept de pui
 100 g sos pesto
 5 rosii
 200 g mozzarella
 2 linguri parmezan
 sare
 piper
 condimente italiene                            
                        
                            Mod de preparare:
                        
                                                    - Injumatateste fiecare piept de pui, incat sa obtii 4 bucati, pune-le intr-o tava si unge-le cu cate o lingura de sos pesto pe fiecare.
- Asaza feliile de rosii, presara sarea si piperul, asaza cate o felie de mozzarella pe fiecare rosie, apoi presara condimentele italiene si parmezan. Da puiul la cuptor pentru 40-50 de minute si serveste-l cu garnitura de paste, orez sau salata.
Pregateste si o garnitura:
                din aceeasi categorie
            
        
                    5 stars -
                    based on 250 reviews
                
            :contrast(8):quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2020/01/ciorba-radauteana.jpg) 
                            :contrast(8):quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2019/10/112272049_l.jpg) 
                            :contrast(8):quality(75)/https://www.retetepractice.ro/wp-content/uploads/2019/05/120462009_l.jpg)