O gustare usoara, pe care o prepari in 20 de minute si o poti manca oricand: dimineata, la cina, ca si gustare.

Ingrediente

o paine rotunda 7-8 frunze busuioc 1/2 legatura patrunjel 1 catel usturoi 1 ramurica frunze de rozmarin 2 linguri unt 200 g cascaval 100 g telemea
Mod de preparare:
  1. Toaca toate verdeturile apoi amesteca-le cu untul topit. Cresteaza painea pe toata suprafata, fara a strapunge coaja pe partea opusa.
  2. Imprastie amestecul de unt si verdeata  in crapaturile facute. Rade cele 2 tipuri de branza si presara-le peste amestecul de verdeturi.
  3. Da painea la cuptor pe o tava timp de 15-20 minute la foc mediu, pana cand se rumeneste.

Incearca si:

Paine traditionala fara framantare

Focaccia de casa

Baghete cu mozzarella si usturoi