Învaţă să prepari o prăjitură tăvălită cu migdale delicioase.

Mod de preparare:

1. În tava de aragaz se pune făina şi se lasă la cuptor aproxi­mativ o oră până devine maronie. Se amestecă din când în când pentru a o ajuta să se coacă uniform. Se lasă la răcit şi apoi se cerne.

2. Într-un vas mare, se pun făina coaptă, sarea şi zahărul. Se adaugă susanul, migdalele măcinate, anasonul, scorţişoara şi se amestecă bine. Se topeşte untul şi se toarnă amestecând cu mâna până la încorporarea completă.

3. Apoi se pune mierea şi se amestecă pentru a obţine o pastă omogenă, de consistenţă tare. Se pune amestecul într-o formă, se tasează bine cu dosul unei linguri şi se lasă la rece pentru 24 de ore.

4 Apoi, se taie bucăţi care se trec prin ciocolată topită amestecată cu frişcă. Se pun prăjiturelele pe un grătar să se zvânte şi apoi se trec prin alune măcinate.