Când vine vorba despre construcția de șeminee, termoseminee sau sobe premium pe lemne, pe lângă dispozitivul de încălzire performant, obligatoriu va fi nevoie și de expertiza unei echipe de meseriași profesioniști, hornari autorizați sau meșteri cu experiență dovedită în domeniu, care să îți furnizeze servicii de calitate, sigure și mai ales, durabile.

Indiferent de tipul sau componentele care intră în structura soluției alternative de încălzire  trebuie să vă asigurați că acestea sunt performante, sigure și de calitate verificată. O atenție crescută trebuie acordată inclusiv unui coș de fum, care va asigura evacuarea corectă a gazelor generate în urma arderii combustibilului, fiind esențial ca serviciile la care apelați (instalare, curățare, întreținere) să fie executate tot de către profesioniști. Și pentru că este una dintre cele mai importante piese ale sistemului termic, coșul de fum trebuie să fie foarte bine construit și racordat în siguranță la sursa de căldură. 

Construcția șemineelor și instalarea coșurilor de fum trebuie făcută cu responsabilitate și în deplină siguranță pentru integritatea locuinței și sănătatea familiei tale. În caz contrar, te vei pune în situația inutilă de a risca pierderea bunurilor tale, și în cele mai negre scenarii, chiar viața persoanelor dragi. Universul soluțiilor alternative este unul fascinant, care promite o sumedenie de beneficii, atât funcționale, cât și estetice.

Tocmai de aceea, specialiștii sibieni de la PEFOC, companie cu renume și peste 20 ani de experiență în comercializarea și montajul profesional al soluțiilor de încălzire neconvențională, ne recomandă să nu facem compromisuri atunci când vine vorba de calitatea sursei termice, a coșurilor de fum și a serviciilor de montaj 

Atenție la cine apelați când vreți instalarea unui șemineu sau sobe pe lemne!

Nu toți meseriașii sunt de încredere sau profesioniști. Echipa PEFOC și partenerii lor de încredere din întreaga țară, vă vor oferi servicii prompte și de calitate superioară. Așadar, indiferent de județul în care vă aflați, vă veți putea bucura de produse și servicii cu adevărat profesionale. 

Pe lângă șemineul clasic și tradiționala soba fonta, pentru cei mai pretențioși, echipa de meseriași se ocupă și de construcția și instalarea șemineelor pe gaz, care se bucură în ultima perioadă, de o popularitate în continuă creștere printre clienți. Cu reglaj prin telecomandă, aceste modele nu necesită curățare, însă implică o responsabilitate mare în etapele de montaj, astfel, vei avea nevoie de ajutor profesionist pentru montajul și punerea în funcțiune, fără nici un fel de risc. 

Reușita lucrărilor de construcție este garantată de finisajele realizate cu materiale premium: plăci din silicat de calciu, plăci de vermiculită, adezivi și mortare refractare termorezistente și ignifuge – dedicate special sistemului termic și procesului de izolare și finalizare a construcțiilor, în condiții optime de siguranță și funcționalitate.

Sub sloganul “Noi facem tot, tu pui pe foc!” firma sibiană este printre singurele companii de specialitate din România, capabile să furnizeze din stocul propriu disponibil în showroom-ul fizic sau online pe site-ul www.pefoc.ro, produsele și materialele legate de montajul șemineelor, oriunde în țară, deplasându-se acolo unde este nevoie sau punând în contact clientul, cu alte echipe de parteneri sau colaboratori locali de încredere.