În ultima perioadă, tot mai mulți dintre clienți au fost convinși de magia și atmosfera de neegalat pe care noua generație de șeminee și sobe o poate reda fiecărei locuințe, alături de căldura îmbietoare și eficiența incomparabilă a focului pe lemne. 

De funcționarea corespunzătoare, designul și satisfacția clientului sunt responsabili meseriașii din echipa PEFOC. Aceștia vor stabili zona unde poate fi amplasat un șemineu, ținând cont de toate aspectele locuinței tale precum: poziția coșului de fum, grinzi, pereți, geamuri, uși, etc. Indiferent că vorbim despre șeminee pe lemne, șeminee pe gaz, focare moderne sau șeminee rustice, construcția acestora presupune un proces complex pe întreg parcursul proiectului, specialistului revenindu-i cel mai important rol.

În echipa cu sediul central la Sibiu, toți meseriașii își cunosc meseria la perfecție. Aceștia sunt recomandați de aptitudini, experiența vastă și seriozitatea de a livra calitate la nivelul standardelor maxime de confort și siguranță. Așadar, când spui un șemineu sau o sobă pe lemne de calitate superioară, cu siguranță toate gândurile se vor îndrepta către meseriașii sibieni. 

Serviciile oferite pe întreg teritoriul țării sunt extrem de variate, astfel încât să poată răspunde oricăror cerințe din partea clienților, precum:

1. Suport tehnic, consultanță în alegerea corectă a materialelor și dimensionarea acestora în funcție de necesarul termic al casei și proiectarea personalizată a șemineelor. Trebuie să știi că meșterii sibieni vor oferi servicii gratuite de consiliere și după momentul achiziției șemineului, ori de căte ori va fi nevoie! 

2. Construirea de șeminee clasice, rustice sau moderne ori elegante, folosind modele de focar din fontă sau focar semineu șamotat, drepte sau pe colț;

3. Construire și montaj de termoșeminee (șeminee tip centrală) care pot deservi mai multe încăperi din locuință prin încălzirea apei menajere din calorifere sau chiar și prin sistemul de conducte al încălzirii prin pardosea. Echipa se ocupă de astfel de lucrări de la zero, până la stadiul „la gata”, executând atât montajul șemineului, cât și legarea la instalația hidraulică și automatizarea întregului sistem de încălzire.

4. Construcția, montajul și racordarea coșurilor de fum pentru șeminee, sobe sau centrale pe lemne, peleți sau pe gaz, furnizând soluții termice complete, alături de alte multe servicii de întreținere, remediere, mentenanță, verificare și curățare profesională.

Așadar, în oricare județ ai locui, lasă grijile șemineului sau sobei tale pe mâna unui profesionist adevărat! Pe lângă comercializarea și serviciile de montaj profesional, produsul tău comandat direct din magazinul online www.pefoc.ro, va beneficia de transport gratuit în maximum două zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, în orice colț al țării. 

Îți dorești ca locuința ta să fie una primitoare? Vrei să îți găsești refugiul și confortul în căminul tău la întoarcerea acasă? Ai ajuns în locul potrivit! De la decorațiuni, la șeminee moderne și dispozitive de încălzire cu randament superior, sisteme profesionale de evacuare în siguranță a fumului, meșterii sibieni devin soluția perfectă pentru nevoile tale de încălzire, indiferent că este vorba despre o locuință privată sau despre afacerea ta!