Ziarul Libertatea îți aduce, în premieră în România, fabuloasa colecție de benzi desenate Marvel! Lasă-te fermecat de magia unei lumi mereu actuale, pe măsură ce descoperi minunata Saga Marvel, cu eroii ei legendari!

În ziua de astăzi, avem parcă mai multă nevoie de supereroi ca niciodată! Clasicele benzi desenate Marvel au bucurat generații de copii și de adulți din întreaga lume. Au dezvoltat imaginația și ne-au arătat că fiecare dintre noi poate fi un erou. Răul câștigă doar atunci când oamenii buni își pierd speranța.

Deadpool – Războiul lui Wade Wilson: cea mai nouă apariție din colecția de benzi desenate Marvel

Ai acum ocazia să te bucuri de cele mai remarcabile creații Marvel, doar cu aparițiile din colecțiile Libertatea. Găsești atât benzile desenate clasice, dar și noutățile absolute. Trăiește la maximum experiența aventurilor alături de eroii preferați. Adrenalina este la cote maxime atunci când vine vorba despre lumea lui Deadpool.

Povestea lui Wade Wilson a atras încă de la început o mulțime de fani. Inclusiv la Hollywood a făcut furori. Actorul Ryan Reynolds a fost atât de pasionat de aceste benzi desenate, încât s-a luptat multă vreme ca să o transforme într-un film. Atunci când a reușit să-și ducă planurile la bun sfârșit, a dat marea lovitură.

Deadpool este un erou mai puțin obișnuit. Nu se teme să spună tot ce gândește, să facă doar ceea ce crede el că este bine, dar îi apără și pe cei aflați în situații dificile. Acțiunea te va ține cu răsuflarea tăiată până când termini și ultima pagină din revistă.

Trăiește aventura alături de superoul tău preferat, alături de colecțiile Libertatea

În fiecare săptămână, găsești pe colectii.libertatea.ro dar și la chioșcurile de difuzare a presei noile ediții din colecția Marvel, cele mai importante momente din istoria benzilor desenate, dar și cele mai remarcabile povești Marvel. Cu fiecare număr, te bucuri de tot ce este mai bun în acest univers minunat creat de unii dintre cei mai buni din lume! Colecția include în total 48 de ediții, iar poveștile sunt unele pe care le poate citi oricine, indiferent de vârstă. EXCLUSIV ONLINE poți achiziționa acum precomanda pentru luna martie ce include următoarele ediții: Ediția nr. 22 – Casa MEdiția nr. 23 – Spider-Man: Ultima vânătoare a lui Kraven, Ediția nr. 24 – Deadpool: Războiul lui Wade Wilson, Ediția nr. 25 – X-Men: Geneză mutantă 2.0, Ediția nr. 26 – New Avengers: Evadarea! Livrarea pentru aceasta precomanda se face dupa data de 30 martie 2022.