Orez cu legume

Rapid, de post si economic, potrivit ca si garnitura sau de sine statator: toate calitatile acestui simplu orez cu legume.

Piept de curcan cu vinete

Un pranz sau o cina usor de facut pentru incepatori. Vezi reteta de piept de curcan cu vinete explicata pas cu pas, mai jos.

Cotlete crocante

Cand te grabesti si nu ai timp sa prepari o cina complexa, incearca aceasta reteta de cotlete pane. Sunt delicioase!

Peste pané

Perfect la cina, alaturi de o portie de legume la tigaie, pestele pané se face in numai 20 de minute si e incredibil de gustos.

Spaghete cu ton

In numai 25 de minute ai o cina sanatoasa cu ingrediente putine cu ajutorul acestei retete de spaghete cu ton.

Musaca cu chilli

Incearca aceasta reteta deosebita de musca cu chilli, numai buna pentru a fi servita la pranz sau la cina. Reteta trimisa de Edina Nagy, din Cluj-Napoca.

Sarmale in foi de varza

Daca nu te-ai incumetat sa faci pana acum, sa stii ca sarmalele in foi de varza se fac mai usor decat ai crede. Combina-le cu o portie de mamaliguta, serveste-le cu smantana sau, daca preferi gustul, alaturi de ardei iute.

Zacusca de ardei iuti (piscareala)

Daca iti place mancarea picanta, in mod cert aceasta zacusca de ardei iuti va fi pe placul tau. Reteta a fost trimisa de Valerian Radescu, din Baia de Fier.

Piept de rata cu fructe de padure si sparanghel a la Chef Cezar

O reteta deosebita din secretele culinare ale lui Chef Cezar. Invata cum sa prepari piept de rata cu fructe de padure si sparanghel, un fel de mancare deosebit, perfect pentru o cina romantica.

Gyeranjjim

Gyeranjjim, sau oua facute la abur, este un preparat specific bucatariei coreene ce se poate servi atat ca si garnitura, alaturi de preparate din carne, cat si de sine statator, caci are o consistenta foarte cremoasa si un gust bogat.