Cand te grabesti si nu ai timp sa prepari o cina complexa, incearca aceasta reteta de cotlete pane. Sunt delicioase!

Ingrediente

4 felii cotlet de porc fara os 5 linguri fulgi de porumb 1/2 lingurita boia iute sau dulce, dupa gust 2 oua un praf sare ulei pentru prajit
Mod de preparare:
  1. Fulgii se pun intr-o punga de plastic si se maruntesc usor trecand un sucitor peste ei. Se amesteca apoi cu boiaua si sarea.
  2. Se bat ouale intr-un castron si fiecare felie se trece prin ou si apoi prin amestecul de fulgi.
  3. Se prajesc cotletele in ulei bine incins si se scot pe servete de hartie.

Sfat util

✽ Pentru ca preparatul sa aiba un gust mai savuros, dar si sa fie aspectuos, se poate face un amestec din tarhon, patrunjel si marar, tocate foarte fin. Cotletele se tavalesc mai intai prin fulgi de porumb si ou batut, apoi se trec de mai multe ori prin amestecul de ierburi si se preseaza putin inainte de prajire.