Peste pané
20 minute
4 portii
Usor
Perfect la cina, alaturi de o portie de legume la tigaie, pestele pané se face in numai 20 de minute si e incredibil de gustos.
Ingrediente
4 fileuri peste alb 3 linguri amidon 150 g biscuiti sarati 2 oua 40 g unt 2 linguri ulei
Mod de preparare:
- Biscuitii se mixeaza pentru a obtine o pudra fina.
- In trei farfurii se pun separat amidonul, ouale batute si pudra de biscuiti.
- Fiecare bucata de peste se trece prin amidon, se inlatura excesul, se trece prin oua si apoi prin pudra de biscuiti sarati.
- Se incing uleiul si untul intr-o tigaie si se prajesc bucatile de peste
Sfaturi utile
✽ Pentru a savura un pané mai gros si mai uniform, operatiunea de inmuiere in ou batut, amidon si pudra de biscuiti trebuie repetata de doua-trei ori.
✽ Pentru peste pané, cele mai bune condimente de folosit sunt piperul alb, boiaua, sarea, coaja rasa de lamaie si ghimbirul ras.
din aceeasi categorie
5 stars -
based on 250 reviews