Iti plac icrele? Atunci e musai sa stii sa le pregatesti in casa si sa ai posibilitatea sa pregatesti o salata de icre cu ceapa oricand poftesti!
Merge de minune pe masa la petreceri, de Revelion sau, de ce nu, chiar si la zile de nastere.

Ingrediente

100 g icre 250 ml ulei floarea soarelui o ceapa medie zeama a 1/2 lamaie 2 linguri apa
Mod de preparare:

1. Adu toate ingredientele la temperatura camerei, pentru a evita taierea salatei de icre cu ceapa.
2. Freaca icrele la inceput pentru 1-2 minute fara alte ingrediente, apoi adauga treptat ulei, cam 1/2 lingurita la fiecare aditie.
3. Pe parcurs adauga zeama de lamaie si gusta periodic, iar la jumatatea cantitatii de ulei ramasa de adaugat, inmoaie salata de icre cu apa.
4. La final, dupa ce ai incorporat tot uleiul, adauga ceapa tocata de masina sau robot si amesteca bine.
5. Serveste salata de icre cu ceapa racita bine in prealabil, pe feliute de paine prajita.