Supa dietetica de perisoare

Invatati cum sa pregatiti o supa dietetica de perisoare, cu putine calorii, dar cu gust delicios, dupa reteta trimisa de Adriana Alupi, din Bistrita.

Friptura de miel a la Mioara Velicu

Interpreta de muzica populara Mioara Velicu ne-a impartasit reteta preferata din perioada Sarbatorilor Pascale, friptura de miel.

Placinta rustica

Iti place puiul, dar te-ai saturat sa-l prepari simplu, in tigaie sau la cuptor? Iata o altfel de reteta: o placinta cu pui, ciuperci, ceapa verde si rosii cherry, trimisa de o cititoare fidela, Angelica Nistor, din Baia Mare.

Timbale de paste

Vrei sa diversifici felurile principale si ai ramas in pana de idei? Iti prezentam o reteta delicioasa de timbale de paste cu sunca presata si ghebe, incercata de o cititoare, Angelica Nistor, din Baia Mare.

Chifteluțe suedeze

Toată lumea știe că unul din ingredientele chifteluțelor suedeze este carnea de elan. Deh, ca la ei. Noi vă oferim o variantă mai accesibilă nouă, românilor, a celebrelor și atât de îndrăgitelor chifteluțe. A, și de mii de ori mai gustoasă! Călește ceapa dată pe răzătoare (sau tăiată subțire) în unt, timp de 3-4 minute. […]

Friptura de porc cu radacinoase

Friptura de porc cu legume radacinoase – o combinatie perfecta pentru o cina sanatoasa in familie, alaturi de cei dragi.

Pastrav cu ciuperci

Un mod sanatos de a gati pastravul, cu numeroase beneficii pentru organism. Incercati aceasta reteta de pastrav suculent cu ciuperi.

Supa de morcovi

Ideala pentru cei mici, dar foarte sanatoasa si pentru cei mari, supa de morcovi da un plus de vitamine si energie, esentiale pentru un organism sanatos.

Chiftelute de dovlecei

Reteta de chiftelute de dovlecei este o idee sanatoasa pentru pranzul sau cina celor mici si a celor mari, deoarece carnea e inlocuita de legume, iar prajirea de coacere.

Ciorba de perisoare traditionala

Ciorba de perisoare se poate prepara din carne tocata de pui, porc sau vita, insa aceasta este o reteta inedita, datorita unui ingredient secret: osul de vitel, ce ii da preparatului o aroma intensa de vita.