Printre sutele de diete pe care le poți accesa astăzi online și sfaturile de nutriție oferite de specialiști, poate fi greu să decizi ce tip de dietă sau regim alimentar se potrivește stilului tău de viață. Sau poate că, pur și simplu, îți dorești o modalitate rapidă prin care să elimini grăsimi și să îți atingi obiectivele de slăbit.

Secretul unei siluete de invidiat stă în echilibrul pe care îl oferi organismului tău în ceea ce privește aportul de proteine și fibre. Integrarea unor shake-uri de slabit în planul tău alimentar te va ajuta să obții acest echilibru rapid, fără a aduce schimbări drastice în alimentație.

Nu trebuie să fii radicală și să crezi că un shake de slabit e suficient pentru a pune masă musculară fără sport sau o dietă echilibrată. Dar, nici nu este nevoie să renunți la gust sau la savoarea alimentelor tale preferate pentru a-ți stimula metabolismul.

Mai degrabă, trebuie să privești gama de shake-uri de slabit ca pe o alegere sănătoasă prin care poți să pierzi în greutate fără să ții un regim strict. Împreună cu partenerii noștri de la Oriflame.ro venim în întâmpinarea ta cu informații utile despre shake-urile de slabit.

Citeste în continuare articolul și vei afla ce presupune o dietă echilibrată, cum se prepară și când poți integra shake-uri de slabit în planul tău alimentar în funcție de obiectivele pe care ți le-ai setat. Să începem!

Ce înseamnă o dietă echilibrată și cum ajuta shake-urile de slăbit?

vitamine proteine bogat in energie fructe

O dietă echilibrată se bazează, în primul rând pe consumul regulat al celor trei mese principale ale zilei: mic dejun, prânz și cină. Din dorința de a arde rapid grăsimi și de a obține masa musculara, multe persoane adoptă un stil de viață haotic în care omit micul dejun sau cina, ajungând să mănânce o singură dată pe zi. Însă, astfel de obiceiuri nu sunt deloc sănătoase.

Dacă sari mesele, nu faci altceva decât să îngreunezi obținerea complexului de nutrienți și proteinele de care ai nevoie în obținerea unui echilibru alimentar. Așadar, încearcă să nu omiți cele mai importante mese ale zilei și orientează-te spre alimente bogate în vitamine și proteine precum: fructe, leguminoase (mazărea și fasolea), cereale integrale, proteină din carne cu conținut slab de grăsime (pește, pui și curcan) și lactate.

Dincolo de alimentație, shake-urile de slabit te vor ajuta să temperezi nevoia de dulce prin controlul nivelului de calorii și carbohidrați pe care îi consumi zilnic. Îți poți prepara shake-uri de slabit ca gustări delicioase și savuroase între mese prin care obții o soluție hrănitoare, cu gust delicios de vanilie sau ciocolată fără zahăr.

Recomandare de alimente hrănitoare pentru o dietă echilibrată

Nu întotdeauna știi ce să mânânci cât să acoperi nevoile nutritive ale organismului tău. Și, de aceea, ne-am gândit să îți oferim un pic de ajutor cu o propunere de plan alimentar pentru o zi în care alegi să diversifici meniul cu o selecție de alimente nutritive și cu nivel ridicat de proteine.

Pentru a obține proteinele de care are nevoie organismul tău încă de la micul dejun, poți alege un mix de fulgi de ovăz cu unt de arahide și stafide. La prânz poți completa nivelul de calciu din organism cu o salată de ton și castraveți, alături de care să adaugi un dressing de iaurt. În timp ce pentru masa de seară, poți plusa printr-un aport bogat în proteine cu o porție de piept de pui cu miere și lămâie pe pat de orez brun, mazăre și porumb.

Shake-uri de slabit: alege aroma și modul de preparare

shake proteic aroma vanilie aroma ciocolata

Pierderea în greutate nu trebuie să fie o luptă grea cu tine. Poți exclude de pe lista de alimente pe care le consumi atât nivelul de carbohidrați, cât și caloriile dacă în loc de o masa sățioasă alegi shake-uri de slabit delicioase și cu un aport ridicat de proteine, mulțumită ingredientelor naturale din plante.

Gustările tale între mese pot lua o altă formă cu noua gamă de shake-uri de slabit Oriflame.ro. Acestea asigură un nivel optim de vitamine, nutrienți și proteine în organism cât să te poți bucura de parcursul tău în vederea pierderii în greutate. Grație unor arome delicioase ce pot fi integrate într-o mulțime de combinații, modalitatea în care alegi să prepari shake-uri de slabit ține exclusiv de propria imaginație.

Pentru a te bucura imediat de gustul delicios al unui shake cu proteine, adaugă în recipientul unui blender nuci sau migdale măcinate, trei linguri de pudră cu aromă de vanilie sau ciocolată și 250 ml de lapte. Amestecă pentru câteva minute întregul conținut și bucură-te de băutura ta bogată în proteine.

Câte shake-uri de slabit poți consuma zilnic?

shake-uri proteice lapte lichide

Când vine vorba de pierderea în greutate, nu există o variantă care să se potrivească tuturor. De aceea, consumul de shake-uri de slabit trebuie adaptat în funcție de obiectivele fiecărei persoane în parte.

Sunt două obiective principale pe care le poți urmări când consumi shake-uri de slabit: să pierzi în greutate cât mai rapid ori să te menții în formă. Dacă îți dorești să obții rezultate rapide, poți înlocui două mese ale zilei cu shake-uri de slabit, iar pentru a grăbi rezultatele poți cumula efortul cu un program de exerciții fizice intense.

Pe de altă parte, dacă ți se întâmplă să stagnezi la o anumită greutate sau să fluctuezi între două valori și îți dorești o modalitate prin care să te menții constantă, poți include shake-uri de slabit în alimentația ta o singură dată pe zi: indiferent că preferi shake-urile ca înlocuitor de masa ori ca gustare.

Totuși, trebuie punctat faptul că un shake cu proteine nu trebuie să excludă un program alimentar structurat în principalele mese ale zilei. Așadar, chiar dacă alegi să incluzi în dieta ta zilnică shake-uri de slabit, nu renunța la alimentația bogată în proteine.

Scapă de kilogramele în plus cu shake-urile de slabit din gama Oriflame.ro!

Kilogramele în plus nu pot fi eliminate imediat, dar există suficiente soluții prin care să temperezi aportul de grăsimi, calorii și carbohidrați din organism. Poți începe prin a consuma mai multe lichide, lucru care va favoriza eliminarea mai rapidă a grăsimilor din organism. Poți alege să faci mai multă mișcare și, bineînțeles, te poți abține de la alegerile nesănătoase în materie de alimentație.

Totuși, dacă îți dorești o variantă simplificată prin care să obții rezultate mai rapid, Oriflame are soluția perfectă pentru tine prin noua gamă Wellness de shake-uri de slabit. Te invităm să-ți faci cont Oriflame și să descoperi selecția de produse de slăbit din ingrediente 100% naturale. Comandă-le online de astăzi și bucură-te de o livrare rapidă în doar 2-3 zile lucrătoare.