Ai pofta de niste rulouri sarate calde, fragede si aromate? Cu reteta asta, le faci in maxim 30 de minute si ies delicioase!

Ingrediente

1 pachet foietaj 200 g bacon 200 g crema de branza 80 g cascaval 1 ceapa 1 legatura patrunjel sare piper 1 ou
Mod de preparare:
  1. Taie baconul marunt, eliminand grasimea, apoi taie marunt ceapa si patrunjelul.
  2. Intinde foietajul lasat la temperatura camerei. Unge-l cu toata crema de branza, presara baconul, patrunjelul tocat, cascavalul ras, sarea si piperul.
  3. Ruleaza foietajul pe latime (incat ruloul sa iasa gros, nu lung). Taie fasii de un deget grosime, pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da-le la cuptor la 180 grade pentru 20-25 minute.

Croissante cu sunca si cascaval

Langosi cu branza

Mini-pateuri cu cascaval