Invata sa prepari un sos delicios din menta, coriandru si alte ierburi aromatice pentru pestele alb din frigider.

Ingrediente

un kg fileuri peste alb o lingura ulei o ceapa 3 tije telina 2 morcovi 400 g rosii 125 ml supa

Ingrediente pentru sos

o legatura coriandru o legatura patrunjel un ardei iute 2 catei usturoi 1/2 lingurita sofran o lingura chimen sucul unei lamai frunze menta
Mod de preparare:

Pentru sos, se amesteca patrunjelul, sofranul, coriandrul, ardeiul iute, frunzele de menta si usturoiul fin tocate, chimenul si sucul de lamaie.

Se portioneaza pestele se amesteca cu sosul, se acopera si se lasa 2 ore la marinat, la frigider.

Ceapa, telina si morcovii se calesc in ulei timp de 10 minute.

Se pun apoi rosiile, supa si se lasa la fiert 20 de minute, dupa care se adauga pestele cu tot cu sosul in care a stat si se mai fierbe 10 minute.