Chiflele umplute cu spanac ies tare aromate si sunt usor de facut. In 35 de minute ai o gustare usoara, buna si la micul dejun.

Ingrediente

8 chifle 2 fire praz 300 g spanac o legatura marar 4 oua 1 lingura smantana pentru gatit 1 lingura unt 1 lingura ulei de masline 150 g ricotta 100 g feta sare piper
Mod de preparare:
  1. Taie prazul marunt si pastreaza doar partea alba. Soteaza prazul in lingura de unt topit, apoi adauga spanacul (proaspat sau decongelat) si amesteca constant, pana cand spanacul isi schimba complet culoarea. Potriveste de sare si piper.
  2. Scobeste miezul din fiecare chifla prin partea de sus si unge-le cu ulei de masline pe exterior.
  3. Bate ouale cu smantana pentru gatit, ricotta si amestecul de praz si spanac. Toarna compozitia de branza si spanac in fiecare din chifle in mod egal, asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt si da-le la cuptorul preincalzit pentru 20-25 de minute, la 180 de grade.

S-ar putea sa-ti placa si:

Chifle englezesti

Cartofi copti umpluti

Ceapa umpluta