Iti place spanacul, dar nu stii cum sa il incluzi mai des in preparate? Reteta asta e numai buna de preparat la micul dejun, ca aperitiv sau ca o gustare, de luat la pachet.

Ingrediente

150 g spanac 80 g branza feta 250 g faina 100 g cascaval 1/2 lingurita praf de copt un varf cutit bicarbonat de sodiu 2 oua 230 ml lapte 60 ml ulei sare piper
Mod de preparare:
  1. Combina ingredientele uscate (faina, sarea, piperul, praful de copt si cascavalul ras). Bate ouale cu ingredientele lichide/ude (laptele, spanacul congelat/proaspat oparit, branza feta zdrobita cu furculita).
  2. Incorporeaza ingredientele lichide in cele uscate, pana ce obtii un amestec lipicios.
  3. Repartizeaza compozitia de briose in forme, cate 2-3 linguri in fiecare, incat aluatul sa fie 3/4 din inaltimea formelor. Da tava la cuptor pentru 30 de minute la 180 grade.

Briose cu somon

Briose cu branza

Briose cu porumb si carnati