Briosele cu branza sunt o gustare usor de facut, ce poate fi pastrata si pentru a doua zi, la micul dejun. Se fac rapid, din cateva ingrediente, totul e sa ai o forma de briose! 

Ingrediente

200 g faina 1 lingura praf de copt 250 g cascaval 100 g branza telemea (cat mai uscata) 1 lingura zahar 1 ou 240 ml lapte 50 g unt un praf sare
Mod de preparare:
  1. Amesteca ingredientele uscate intre ele (faina, praful de copt, zaharul si sarea), apoi incorporeaza cele 2 tipuri de branza. Bate oul cu laptele, ambele la temperatura camerei, si incorporeaza untul topit. Combina ingredientele uscate cu amestecul de lapte.
  2. Unge o tava de briose cu ulei, apoi pune din compozitie cate o lingura plina (ajuta sa folosesti o lingura pentru inghetata). Da briosele la cuptor pentru 25-30 de minute, sau pana cand devin aurii si trec testul scobitorii.

Incearca si:

Saleuri cu chimen si cascaval

Baghete cu mozzarella si usturoi

Yorkshire pudding