Friptura de vita este delicioasa, iar daca vrei sa iti iasa frageda, iti propunem sa alegi antricot.

Ingrediente:

4 antricoate sucul unei lamai 4 linguri boabe de mustar 5 linguri ulei cimbru sare piper

Ingrediente pentru garnitura:

4 morcovi 4 cepe 4 cartofi 2-3 catei de usturoi sare piper ulei
Mod de preparare:

1. Carnea se pune la marinat intr-un vas cu ulei, suc de lamaie, cimbru, boabe de mustar, sare, piper. Se acopera si se lasa asa cat timp se pregatesc legumele.
2. Legumele se taie mai mare se pun intr-un vas, se adauga doua linguri de ulei, sare si piper si se amesteca bine.
3. Apoi, legumele se transfera in tava de cuptor si se lasa 45 de minute, pana ce devin usor crocante. Se incinge bine gratarul si se pune carnea scursa de marinata. Se intoarce o data si apoi, pe partea intoarsa, se pun boabele de mustar. Se presara cu sare abia cand se transfera in farfurie, alaturi de legume.