Consumabilele din plastic sunt probabil cea mai bună invenţie a erei moderne. Plecând de la linguriţe şi furculiţe, consumabilele de catering sunt ideale pentru ocaziile acelea când ai mai mulţi invitaţi şi nu vrei să speli farfurii după ce toată lumea a plecat. De asemenea, multe firme de catering se bazează pe caserole unica folosinta, deoarece este o metodă ingenioasă, rapidă şi igienică de a aduce preparatele culinare clienţilor.

Ktering.ro este un astfel de furnizor de folie aluminiu, folie plastic, produse catering şi tot ce ţine de consumabile catering. Mai mult, clienţii pot achiziţiona de la acest magazin chiar şi produse de curăţenie, care sunt recunoscute la nivel global pentru eficienţa lor, cum ar fi cele de la Tork. Brand-ul Tork nu este doar un nume pentru detergenţi eficient, ci o marcă care asigură igiena în instituţii de stat, case, spitale, şcoli, restaurante şi multe alte locații din diferite domenii.

Revenind la consumabile pentru catering, este întotdeauna util să avem pahare plastic la dispoziţie chiar şi acasă, deoarece nu trebuie de fiecare dată să ne servim invitații cu băuturi din pahare de sticlă sau cristal. Câteodată este mai bine să foloseşti produse catering, deoarece nu ştii ce microbi poate avea oaspetele tău, microbi de care nu poţi scăpa nici cu cel mai bun detergent  de vase. 

Sunt multe motive bine întemeiate pentru care farfuriile din plastic sunt utilizate pe scară largă cu ocazia sărbătorilor sau a petrecerilor din familie. Unul dintre avantajele majore ale farfuriilor din plastic este că sunt destul de economice şi mult mai convenabil de utilizat. Cu toate acestea, aceste farfurii au fost văzute cu ochi destul de sceptici prima dată când au fost introduse pe piaţă. 

Aceste tipuri de farfurii din plastic sunt excelente pentru a fi folosite la petrecerile sau picnicurile în aer liber şi sunt mai rezistente decât farfuriile de hârtie. Datorită faptului că  nu se rup uşor, ar putea fi folosite aproape peste tot. Există unele modele ale acestor farfurii care sunt dedicate special pentru situaţii precum vacanţă în familie sau sărbătorile de naştere, astfel încât acestea să poată fi curăţate şi spălate rapid pentru reutilizare. Având în vedere acest lucru, există o mulţime de aspecte ce trebuie luate în considerare când vine vorba de folosirea unor lucruri care sunt realizate din materiale ce nu pot fi refolosite. 

Indiferent dacă intenţionăm să organizăm o petrecere mare sau o întâlnire cu prietenii pe weekend, alegerea unor farfurii de unică folosinţă se va dovedi a fi o investiţie inteligentă şi avantajoasă. Farfuriile din plastic sunt cele mai eficiente selecţii, deoarece acestea sunt mai puţin costisitoare şi nu se rup uşor. De asemenea, trebuie precizat şi faptul că gazda nu va mai pierde timp să cureţe farfuriile odată ce petrecerea se termină. 

Farfuriile din plastic uşoare şi pot fi transportate în mod convenabil, spre deosebire de farfuriile din porţelan. Cel mai important, aceste tipuri de seturi reprezintă o opţiune excelentă pentru proprietarii casei, deoarece nu vor trebui să fie preocupaţi de faptul că farfuriile se pot sparge.

Ktering.ro are o gamă excelentă de farfurii din plastic, din care clienţii pot alege în funcţie de necesităţile lor. Recomandăm magazinul Ktering.ro şi gama de consumabile catering de pe site!