1. Gelatina se pune să se înmoaie în 40 ml apă. Albuşurile se bat spumă. Se adaugă 100 g zahăr şi zeama de lămâie, şi se bat în continuare până se întăreşte spuma. Se freacă 40 g unt, se adaugă pe rând gălbenuşurile şi se amestecă cu albuşul şi făina. Se toarnă într-o tavă îngustă, tapetată cu hârtie pergament şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit 25 minute.

2. Kiwi se curăţă de coajă, se zdrobesc şi se amestecă cu mierea. Frişca se bate cu zahărul vanilat. Gelatina înmuiată se amestecă cu 80 g zahăr, apoi se trece pe un vas cu apă fierbinte şi se amestecă 1-2 minute. Se lasă să se răcească şi se amestecă mai întâi cu puţină frişcă, apoi şi cu restul.

3. Se taie blatul în trei, se însiropează cu kiwi, se umple şi se ornează cu frişcă. Se rade ciocolata şi se amestecă la cald cu 50 g unt. Se îmbracă pe lateral cu glazura de ciocolată, iar deasupra se presară cacao.