1. Se spală puiul în câteva ape, se pârleşte 2-3 minute la foc mare, se mai trece printr-un jet de apă rece şi se pune să fiarbă în apă cu un praf de sare.
  2. Se ia spuma şi, după ce începe să clocotească, se adaugă legumele curăţate şi spălate în prealabil.
  3. Supa se acoperă cu un capac şi se lasă să fiarbă la foc mediu. După ce a fiert carnea de pui şi legumele, se scot în sită. Ceapa, usturoiul şi albitura se dau la o parte, iar morcovul se taie rondele şi se pune în supă.
  4. Se bat ouăle, se adaugă grişul în ploaie şi se formează compoziţia pentru găluşte. După ce a mai clocotit supa câteva minute, se bat ouăle şi se amestecă cu grişul, se formează găluştele şi se lasă să se umfle în ciorbă. La sfârşit, se adaugă untul, sarea şi piperul şi verdeaţa tocată mărunt.